Tilbehør og andre tilbud

Herunder kan du finde forslag og inspiration til ekstra tilbehør samt andre tilbud der kan optimere din luft til luft varmepumpeløsning.

Er du interesseret i hvilke muligheder der er ifht. en ny montering eller ønsker du blot at udvide din nuværende installation f.esk. i forbindelse med et serviceeftersyn, så skriv eller ring til os og vi kan vejlede dig til den bedste løsning.

Tisvilde Varmepumper | Varmepumpe ikonBestil vejledning (Email)

Mitsubishi WiFi styring

Med Mitsubishi Melcloud kan du nemt fjernstyre varmepumpen fra din Smartphone, Tablet eller PC. Applikationen passer til alle kendte mærker.

Pris

kr. 2.000


Climatech SMS styring

Med CTSmall og en smartphone får du forbindelse med din varmepumpe hvor som helst og når som helst. Kontroller din varmepumpe via SMS eller ved hjælp af en app.

Pris

kr. 1.950


Tilbud: Spar kr. 1.000 på en skjuler ved køb af ny varmepumpe.

Varmepumpe skjuler

Med en skjuler til din varmepumpe kan du få den til at matche resten af huset ved at gemme den væk med lækre materialer og samtidig beskytte varmepumpens udedel mod vind og vejr.

Priser fra

kr. 1.500


Sikkerhedsafbryder

Sikkerhedsafbryder med 3 poler +N +J. Varmepumper skal tilsluttes 230 V fra en udendørs stikkontakt med jord eller en sikkerhedsafbryder.

Priser fra

kr. 500


Jordspyd

En varmepumpe skal tilsluttes til jord for sikring i tilfælde af lyn. Har du ikke jord i din stikkontakt, kan jordspyd anvendes til formålet.

Priser fra

kr. 500


Kondensvandspumpe

Kondensvandspumpe, anvendes hvis der ikke kan laves naturligt fald for afløb fra din varmepumpe. Monteres og skjules i kabelbakke.

Priser fra

kr. 1.800


Ekstra m. kobberrør over 3 m.

Såfremt den bedste løsning for en standard montering af din luft til luft varmepumpe kræver længere rørføring en 3 meter kan dette tilkøbes.

Pris

kr. 300


Montering eksl. varmepumpe

Har du selv fundet en varmepumpe der passer bedst til dit hjem og mangler en dygtig montør så tilbyder vi også rådgivning og montering heraf.

Pris

kr. 3.900


Timepris udover aftale

Hvis din din luft til luft varmepumpe kræver særlige løsninger udover en standard montering eller din nuværende installation skal optimeres.

Pris

kr. 500


Tisvilde Varmepumper | IkonTilbage til top